Welkom op de site van Chavera

Chavera betekent in het Hebreeuws vriend of vriendin. De eerste keer dat ik dit prachtige woord zag wist ik dat het bij mij en Pasja paste, want dat willen wij graag opbouwen met onze jongeren, een mooie hechte vriendschap!

In 2018 ben ik begonnen met Chavera. Mijn doel is om kinderen en jongeren te helpen op het gebied van angst (voor honden, maar ook bij andere soorten angst), kinderen les te geven in hondentaal (op school en thuis) en begeleiding bieden bij een laag zelfbeeld in samenwerking met mijn hond Pasja. 

DSC_0235.JPG

Een gecertificeerde zorghond volgens internationale kwaliteitsstandaarden (PETpartners/ ESAAT/IAHAIO) en een gediplomeerd SPW'er die samen een team vormen om kinderen en jongeren te begeleiden/ coachen in omgeving Beuningen (Gelderland).

Samen met Pasja ben ik ook een geregistreerd R.E.A.D © team. Dit betekend dat wij naast onze opleiding  Dog Assisted Intervention ook de cursus hebben gevolgd om kinderen te helpen met lezen. In onze tijd verliezen kinderen het plezier in lezen. R.E.A.D staat voor het leesplezier weer terug krijgen bij kinderen. Samen met een voorleeshond creëer je een ontspannen sfeer waarin een kind weer kan ervaren hoe leuk het kan zijn om te lezen!

Voor meer info klik hieronder op het R.E.A.D logo.

HighRes-READ Logo_Since 1999.jpg

Naast begeleiding en coaching voor jongeren en kinderen vanuit Chavera ben ik werkzaam in de jeugdzorg en daarvoor lange tijd in de gehandicaptenzorg. In de loop van de tijd heb ik met veel verschillende doelgroepen gewerkt en hierdoor veel kennis op gedaan.

 

Hondentaal voor de familie

IMG-20181227-WA0012.jpg

angst voor honden

Begeleiding/coaching

Contact

Alies Smit

info@chavera.nl

tel: 06 45 54 00 82

kvk: 69938709

agb: 41787069

©2019 by Chavera Animal Assisted Intervention alle rechten voorbehouden

Gecertificiteerd DAI Team

Gerigistreerd R.E.A.D team

Gedplimomeerd SPW'er

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon