Pasja

Pasja is in 2017 bij mij in Beuningen komen wonen. Ze is geboren in Roemenië en gevonden op straat als pup. Pasja is altijd een kalme, vriendelijke en betrouwbare hond geweest.

 

Ze heeft veel liefde voor kinderen en jongeren. Pasja is voor kinderen enorm berekenbaar want zij wacht af totdat het contact gemaakt wordt vanuit het kind/ jongere. En dan maakt ze op haar eigen unieke manier voorzichtig contact. Het liefste door middel van wat te eten :)
 

Hierdoor is het voor een kind of jongere minder eng om met een hond samen te werken en is ze geschikt om kinderen te leren over hoe je het beste met honden om kan gaan. Ze laat op haar manier zien wat ze prettig vindt.

Alies

Al  sinds dat ik klein ben, ben ik altijd gek met dieren geweest. Katten, honden, konijnen, ratten, paarden.... Alles was mijn favoriet. Vandaar ook mijn keuze om te gaan samenwerken met mijn vriendin: Pasja.

Woorden die mij goed omschrijven zijn: Energiek, humor , sociaal, empathisch, aanpakker en een positieve rebel.

Ik kijk naar een ieder als een individu. Het is belangrijk om altijd samen te werken, zowel met het kind of de jongere alswel met mijn hond Pasja. Humor is ook iets wat mij in mijn werkt enorm kenmerkt. Naast dat duidelijkheid en eerlijkheid enorm belangrijk zijn geloof ik ook dat je met een gezonde dosis humor een mooie verbinding kan leggen. 

 

In 2018 zijn Pasja geslaagd voor de opleiding Dog Assisted Intervention en daardoor dus een gecertificeerd team. Daarnaast hebben wij de cursus R.E.A.D positief afgesloten en mogen wij aan het werk als een officieel geregistreerd team.

REVIEW HONDENTAAL

Alies heeft Tess op een speelse manier leren kijken naar de houdingen van een hond en wat je hieruit op kan maken. Tess heeft hier veel van geleerd. Alies is goed in de omgang met kinderen en heeft feilloos door hoe een kind in elkaar steekt.

 

—  Maaike